Digituki

Yhteiskunnan palvelut painottuvat yhä enemmän verkkoon. Haluamme, että viittomakieliset pysyvät tässä kehityksessä mukana. Digitukeen keskittyneet aluetyöntekijämme neuvovat tietotekniikan käytössä.

Kesto: 01:21
Tekstitys: Suomi, Ruotsi
Kieli: Suomalainen viittomakieli, Suomenruotsalainen viittomakieli

Digituki neuvoo ja kouluttaa

Haluatko tietää, miten soitetaan videopuhelu älypuhelimella tai tabletilla? Eikö videon lähettäminen WhatsAppissa onnistu? Kuurojen Liiton digituen ohjaajat ovat tukenasi! He antavat henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta älylaitteiden käytössä ja verkkoasioinnissa. He järjestävät myös ryhmätoimintaa ja koulutusta.

Myös muut Kuurojen Liiton aluetyöntekijät voivat neuvoa tietotekniikan käytössä tai ohjata sinut eteenpäin henkilölle, joka osaa auttaa.

 

Digituki tiedottaa

Kuurojen Liiton digiohjaajat

""

Heli Mikkola

Aluetyöntekijä
Henkilön toimialue Kanta-Häme Pirkanmaa Uusimaa
Henkilö ottaa vastaan puheluja Henkilö ottaa vastaan tekstiviestejä Henkilö ottaa vastaan WhatsApp-viestejä, videoviestejä ja videopuheluja
Puhelinnumero: +358 400 476 127
Henkilön vastuualue Palveluohjaus Digituki

David Barber

Aluetyöntekijä
Henkilö ei ota vastaan puheluja Henkilö ottaa vastaan tekstiviestejä Henkilö ottaa vastaan WhatsApp-viestejä, videoviestejä ja videopuheluja
Puhelinnumero: +358 40 840 4977
Henkilön vastuualue Digituki

Digitukea ympäri Suomen

Alueellista tukea vapaaehtoisilta vertaisohjaajilta

Vertaisohjaus on vapaaehtoisten antamaa digitukea. Oman alueesi vertaisohjaaja neuvoo sinua puhelimen, tabletin ja tietokoneen käytössä. Hän näyttää, miten voit asentaa ja käyttää erilaisia sovelluksia, ja ohjaa sähköisten palvelujen käytössä.

Haluan digitukea

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

 

Muut aluetyön palvelut

Palveluohjaus


Tuemme ja neuvomme viittomakielisiä asiakkaita, jotka tarvitsevat ohjausta erilaisissa arkielämän tilanteissa, kuten viranomaisasioinnissa tai sosiaali- ja terveyspalveluissa. Tukea saa niin omien oikeuksien ajamiseen kuin elämänhallintaan.

Järjestöohjaus


Järjestöohjaukseen keskittyneet aluetyöntekijät tukevat Kuurojen Liiton jäsenyhdistyksiä ja muita viittomakielisiä vertaisryhmiä järjestötoiminnassa ja alueellisessa vaikuttamisessa. Tavoitteenamme on vahva ja elinvoimainen viittomakielinen toiminta ympäri Suomen.