Miten Rivien välissä -tapahtuma sinusta sujui?

Kuurojen lehti järjesti ensimmäistä kertaa elävän journalismin tapahtuman Rivien välissä 14.2.2021. Keräämme nyt katsojapalautetta sunnuntaihin 7.3. asti.

Rivien välissä -tapahtuma keräsi katselijoita suoran lähetyksen pariin ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Keräämme nyt palautetta suoran lähetyksen ja tapahtumatallenteiden katselijoilta. Palautteista on hyötyä, jos järjestämme jatkossakin lehden tapahtumia.

Tapahtuma alkoi toimittaja Salla Fagerströmin esityksellä, jossa hän kertoi kahden kuuron rikollisen tarinan 1900-luvun alkupuoliskolta. Ohjelma jatkui toimittaja Anne Sjöroosin kertomalla Aarne ja Inga Ketun rakkaustarinalla. Aiheista pääsee myös lukemaan artikkelit tämän vuoden ensimmäisessä Kuurojen lehdestä, joka ilmestyy maaliskuun puolessa välissä.

Esitysten jälkeen Netta Keski-Levijoki haastatteli toimittajia. Vastakkaiset aiheet innostivat katselijoita lähettämään runsaasti kysymyksiä suoran lähetyksen aikana. Toimittajilta kysyttiin muun muassa, miten he keräävät aineistoa juttujaan varten ja kuinka heistä tuli Kuurojen lehden toimittajia.

Jos et ehtinyt mukaan suoraan lähetykseen, tapahtuman voi nähdä kokonaisuudessaan tallenteilta Viittomakielisestä kirjastosta. Sieltä löytyvät erikseen Sallan ja Annen esitykset sekä Kysy toimitukselta -haastatteluosuus. Tallenteissa on suomenkielinen äänitulkkaus.