Kesto: 04:43
Tekstitys: Suomi
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Kuurojen Videon kuulumisia

Onko Kuurojen Video vielä toiminnassa? Mitä siellä tapahtuu ja miksi tämä vuosi on erityinen? Miten Kuurojen Videon päätöksiä haetaan?

Kuurojen Video tuottaa edelleen viittomakielisiä ohjelmia katsojien iloksi. Ohjelmia voi katsoa verkossa ja mikäli ei pääse verkkoon, ohjelmat saa DVD:llä kotiinsa.

Vuonna 1983 toimintansa aloittanut Kuurojen Video viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlaansa. Katso videouutisestamme Kuurojen Videon tuottaja Tarja Aallon vihje siitä, miten Kuurojen Video aikoo juhlia pitkää historiaansa.

Hae Kuurojen Videon päätöstä hyvinvointialueeltasi

Kuurojen Videon päätöstä on aiemmin aina haettu omalta kotikunnalta, mutta nyt olemme siirtyneet hyvinvointialueisiin. Kuurojen Videon päätöksiä haetaan siis jatkossa omalta hyvinvointialueelta.

Oletko aiemmin saanut Kuurojen Videon videoita, mutta et saa niitä enää? Tai etkö ole koskaan saanut videoita? Nyt kannattaa hakea Kuurojen Videon päätöstä hyvinvointialueeltasi! Ohjeet löytyvät Kuurojen Videon sivulta, niille pääset tästä.

Mikäli tarvitset apua Kuurojen Videon päätöksen hakemisessa tai muissa videoasioissa, ole yhteydessä tuottaja Tarja Aaltoon.