Kuurojen lehti 2/2020 on ilmestynyt

Kesäkuun Kuurojen lehti on ilmestynyt. Kuten aina, lehti tarjoaa sekä tietoa että viihdettä ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja.

Asiantuntijahaastattelumme nostaa esiin ajankohtaisen koronaviruksen, joka on muuttanut maailmaa. Lehti kysyy, miten koronakriisi on vaikuttanut yhteiskuntaan ja mitä siitä saattaa seurata tulevaisuudessa?

Lehden teemasivuilla käsitellään kuurojen pakolaisten vastaanottoa Euroopassa ja erityisesti Suomessa. Oman tarinansa kertoo Nayyef Yaseen, joka selvisi pelottavasta venematkasta Välimerellä.

Lehdessä pääsevät ääneen myös äiti ja tytär, Malla Laakso-Nyström ja Aava Nyström. Aavan kuulevat vanhemmat ovat halunneet antaa tyttärelleen mahdollisuuden kaksikielisyyteen.

Urapolkunsa vaiheita avaa ruotsalainen Florian Tirnovan, jonka monet tuntevat sosiaalisen median Flow TV -sivustosta ja stand up -koomikkona. Harrastuksesta alkanut pelleily on johtanut oman yrityksen perustamiseen. Lisäksi Minun tarinani -sarjassa Marika Jouhki kertoo, kuinka hän tuli uskoon ja miten se vaikuttaa hänen elämäänsä.

Uusi positiivinen lehden palsta jakaa kehuja ja kiitoksia. Lehden Facebook-ryhmässä pääsee ehdottamaan henkilöä tai yhteisöä, joka ansaitsee kiitoksia. Ensimmäisenä ruusuja jaetaan koronatiedostusten tulkeille.

Lisäksi tapahtumasivuilla pääsee näkemään erilaisia etätapahtumia, joita järjestettiin koronakriisin aikana.

 

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Kuurojen lehti on liiton järjestöjulkaisu ja viittomakielisten aikakaus- ja mielipidelehti.