Nuorisotoimikunta

Nuorisotoimikunta 2023 esittäytyy


Kuurojen Liiton nuorisotyön tukena toimii nuorisotoimikunta. Nuorisotoimikunta ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin ja osallistuu liiton vaikuttamistyöhön.

Saat nuorisotoimikuntaan yhteyden nuorisosihteerin kautta.

Huom! Oheisessa videossa esiintyy vuoden 2021 nuorisotoimikunta.

Jonas Kemppi, nuorisotoimikunnan puheenjohtaja


[Esittelyteksti tähän]

Eelis Seilola


Olen Eelis Seilola, NTK:n varapuheenjohtaja Jyväskylästä, opiskelen kolmatta vuotta viittomakielen asiantuntijaksi Jyväskylän yliopistossa. Vapaa-ajalla rakastan matkustella ja kohdata uusia kulttuureita, ihmisiä eri puolilla maailmaa ja seuraan aktiivisesti yhteiskunnallisia asioita ympäri maailmaa. Minulle on tärkeää, että jokainen viittomakielinen saisi vertaistukea kuulotaustasta riippumatta. Vertaistuki on erittäin tärkeä voimavara jokaiselle viittomakieliselle, olipa täysin kuuro, huonokuuloinen tai sisäkorvaistutekäyttäjä ja toivon että jokainen viittomakielinen eri taustoista pääsisi mukaan esimerkiksi kuurojen leireille joko Suomessa tai ulkomailla, josta saa erittäin paljon vertaistukea, uusia kavereita ja hyvän mahdollisuuden verkostoitua kuurojen yhteisöön.

Juuso Ojala


Olen Juuso Ojala, huumorintajuinen ja ystävällinen kaveri. Harrastan shakkia ja joskus kiipeilyä. Käyn museoissa ja kirjastoissa lukemassa. Jos sinullakin on samoja mieltymyksiä, meillä on jotain yhteistä! Nuorisotoimikunnassa tykkään yhteistyöstä ja hyvästä ilmapiiristä. Nähdään pian!

Lauri Luoma


Nimeni on Lauri Luoma. Olen kuuro, kotoisin Turusta. Nuorisotoimikunnassa tuen ja kannustan lapsia ja nuoria. Tällä hetkellä olen päiväkodissa työssäoppimisessa. Harrastan luontokuvausta, elokuvissa käyntiä, taidetta, retkeilyä ja liikuntaa. Olen tosi mukava, positiivinen ja lämminsydäminen ihminen!

Emmi Mäki-Latvala


Olen Emmi Mäki-Latvala, 21-vuotias viittomakielinen sisäkorvaistutteen käyttäjä. Opiskelen tällä hetkellä Vaasassa sairaanhoitajaksi ensimmäistä vuotta. Olen ollut leireillä ja tapahtumissa ohjaajana. Olen lukutoukka, joten siinä menee paljon vapaa-aikaa mutta nautin myös elokuvissa käymisestä ja muista hauskoista tapahtumista. Minulle tärkeää on viittomakielisille vertaistuki ja sen tietoisuuden levittäminen.

Atte Saastamoinen


[Esittelyteksti tähän]

Nicholas Worseck


[Esittelyteksti tähän]

Sisäkorvaistutetta käyttävien nuorten aikuisten tapahtuma Espoossa 25.-27.3.2022 Kohderyhmä: 18-30 –vuotiaat sisäkorvaistutetta käyttävät Viikonlopun aikana nuoret pääsevät jakamaan kokemuksiaan ja…

Talviurheilureissu Pyhällä 14.4.-19.4.2022 Kohderyhmä: Yli 18 vuotiaat Suomen Kuurojen Urheiluliitto järjestää talviurheilureissun yhteistyössä Kuurojen Liiton kanssa. Tällä reissulla pääset…

Talviurheilureissu Pikku- ja Iso-Syötteelle 25.-28.2.2022 Kohderyhmä: 13-17 -vuotiaat Talviurheilureissulla pääset laskettelemaan tai harrastamaan muuta talviurheilua kauniissa ja lumisissa maisemissa….

🟢Climate Camp – Ilmastoleiri Norjassa 8.-24.4.2022🟢 18-30 vuotiaat, ilmoittautukaa mukaan ilmastoleirille, jossa pääsette pohtimaan vihreämpää tulevaisuutta ja osallistumaan monenlaisiin…