Viittomakielelle tulkatut kuntavaalilähetykset Ylen kanavilla

Kunnissa päätetään kansalaisten kannalta läheisistä asioista ja palveluista. Yle tarjoaa kuntavaalien aikaan kattauksen saavutettavaa vaalisisältöä televisiossa ja Yle Areenassa.

Ylen kuntavaaliohjelmisto alkaa ti 11.5. Vaalistartti – Suuri vaalikeskustelu -lähetyksellä ja päättyy Tulosiltaan vaalipäivänä su 13.6. Kaikki vaaleihin liittyvät suomenkieliset lähetykset, kuten puheenjohtajatentit ja vaalikeskustelut, ohjelmateksitetään.

Puolueiden puheenjohtajatentit tulkataan suomalaiselle viittomakielelle. Suora rinnakkaislähetys on nähtävillä Yle Areenassa, televisiossa tulkatut tentit nähdään seuraavana arki-iltapäivänä uusintana. Myös vaaliviikon Suuri vaalikeskustelu ja Tulosilta nähdään suomeksi viitottuina.

Kaikki Ylen tekstitetyt ja viitotut kuntavaalisisällöt televisiossa ja Yle Areenassa:

11.5. Vaalistartti – Suuri vaalikeskustelu, Yle TV1
Ohjelmatekstitys suomeksi suorana, uusintana ja myöhemmin Yle Areenassa.

17.5.–27.5. Puheenjohtajatentit, Yle TV1
Ohjelmatekstitys suomeksi suorana, uusintana ja myöhemmin Yle Areenassa. Tulkataan suomalaiselle viittomakielelle suorana Yle Areenassa, uusinta seuraavana arki-iltapäivänä televisiossa.

3.6. Pienpuoluetentti, Yle TV1
Ohjelmatekstitys suomeksi suorana, uusintana ja myöhemmin Yle Areenassa. Tulkataan suomalaiselle viittomakielelle suorana Yle Areenassa.

7.6. Stora valdebatten, Yle Fem
Ohjelmatekstitys ruotsiksi televisiossa ja myöhemmin Yle Areenassa. Käännöstekstitys suomeksi. Tulkataan suomenruotsalaiselle viittomakielelle.

10.6. Suuri vaalikeskustelu osa 2, Yle TV1
Ohjelmatekstitys suomeksi suorana, uusintana ja myöhemmin Yle Areenassa. Tulkataan suomalaiselle viittomakielelle suorana Yle Areenassa.

13.6. Tulosilta, Yle TV1
Ohjelmatekstitys suomeksi suorana. Tulkataan suomalaiselle viittomakielelle suorana Yle Areenassa.