Kesto: 1:40
Tekstitys: Suomi
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Kuurojen Liiton totuus- ja sovintoprosessi-yhdistyskiertue

Kuurojen liitto on aloittanut totuus- ja sovintoprosessi-yhdistyskiertueenkäymällä Jyväskylän Kuurojen Yhdistyksellä 16.3.

Yhdistyskiertueella keskustellaan prosessin ideasta, sen vaiheista ja historian vääryyksistä. Tavoitteena on kerätä yhteisön toiveita ja odotuksia evääksi jatkotoimenpiteitä varten. Kerättyä evästystä käytetään valtion kanssa keskustelemiseen. Kiertueen vetäjinä toimivat toiminnanjohtaja Markku Jokinen, johtaja Laura Pajunen ja Kuurojen Liiton hallitus.

Yhdistysvierailun aikatauluun saattaa tulla muutoksia. Kannattaa seurata yhdistyksesi ja Kuurojen Liiton tiedotusta muista mahdollisista yhdistysvierailuista.

Totuus- ja sovintoprosessia koskeva yhdistyskiertueen alustava aikataulu

22.3. Vaasa klo 17-19
Vaasan Kuurojen Yhdistys ry:n tilassa, os. Korsholmanpuistikko 44 (2. krs), Vaasa UUSI OSOITE: Tietalo, Korsholmanpuistikko 44, 2 krs, kokoushuone Vartti

30.3. Turku klo 18-20