Anna palautetta Rivien välissä 2 -tapahtumasta 

Kuurojen lehden toimittajat nähtiin toista kertaa livenä Rivien välissä -tapahtumassa 10. helmikuuta. Olemme nyt avanneet palautekyselyn, johon voi vastata 27.2. saakka, ja julkaisseet tapahtuman tallenteet Viittomakielisessä kirjastossa. 

Rivien välissä 2 -tapahtuma keräsi sadoittain seuraajia suoran lähetyksen pariin 10. helmikuuta. Keräämme nyt palautetta suoran lähetyksen ja tapahtumatallenteiden katselijoilta sunnuntaihin 27.2. asti. Palautteista on hyötyä, kun järjestämme jatkossakin lehden tapahtumia.

Tapahtuma alkoi toimittaja Salla Fagerströmin esityksellä, jossa hän kertoi Lapissa 1980-luvulla kadonneen Arvi Piiraisen kohtalosta. Ohjelma jatkui toimittaja Anne Sjöroosin kertomalla kiertolaisäidin tyttären Sylvi Frimanin tarinalla. Aiheista pääsee myös lukemaan artikkelit tämän vuoden ensimmäisestä Kuurojen lehdestä, joka ilmestyy maaliskuun puolessa välissä.

Tapahtumaa juontanut Teresa Tiainen myös haastatteli toimittajia. Kaksi erilaista elämäntarinaa innostivat katselijoita lähettämään runsaasti kysymyksiä suoran lähetyksen aikana. Toimittajilta kysyttiin muun muassa, miten he löytävät juttuihinsa näin jännittäviä ihmiskohtaloita ja mikä toimittajan työssä on haastavinta sekä antoisinta.

Jos et ehtinyt mukaan suoraan lähetykseen, tapahtuman voi nähdä kokonaisuudessaan tallenteilta Viittomakielisestä kirjastosta. Sieltä löytyvät erikseen Sallan ja Annen esitykset sekä Kysy toimittajalta -haastatteluosuus. Tallenteissa on suomenkielinen äänitulkkaus.