Kesto: 03:50
Tekstitys: Suomi
Kieli: Suomalainen viittomakieli
Kulttuuritapahtumat

Viittomakielinen filmifestivaali 2023

Vuoden 2023 viittomakielisen filmifestivaalin päivämäärä on lyöty lukkoon! Festivaali järjestetään Lahdessa lauantaina 14.10.2023. Esitykset nähdään Lahden konserttitalossa, lähellä Lahden keskustaa.

Luvassa on kokopäiväinen viihtyisä yleisötapahtuma, jossa esitetään lyhytelokuvia aamupäivästä iltaan asti. Tarkemmasta ohjelmistosta tiedotetaan lisää lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Viittomakielinen filmifestivaali kutsuu kotimaisia viittomakielisiä elokuvaharrastajia mukaan luomaan uusia elokuvakokemuksia yleisön iloksi! Elokuvallasi voit viihdyttää, tunnelmoida tai vaikkapa säikäyttää yleisöä! Elokuvan genre ja pituus on vapaa. Tarkemmat ohjeet julkaistaan myöhemmin kulttuurituotannon kanavilla.

Lahden konserttitalossa esitetään kotimaisten elokuvien lisäksi valittuja ulkomaisia lyhytelokuvia. Molemmissa esityssarjoissa pidetään liveäänestys yleisön suosikista. Festivaaliin on nyt yksi vuosi aikaa, joten nyt kannattaa laittaa merkki kalenteriin ja patistaa itsesi tai kaverinne suunnittelemaan festivaalielokuva!

Elokuvanteko on aina hauskaa, mutta vielä parempaa on niiden katselu. Tervetuloa Lahteen lokakuussa 2023!


Viittomakielinen filmifestivaali 2023

Sibeliuksenkatu 8, Lahti, Suomi

Lisätietoja tapahtumasta

""

Teemu Lipasti-Sjöroos

Kulttuurituottaja
Henkilö ei ota vastaan puheluja Henkilö ottaa vastaan tekstiviestejä Henkilö ottaa vastaan WhatsApp-viestejä, videoviestejä ja videopuheluja
Puhelinnumero: +358 50 322 4067
Henkilön vastuualue Kulttuuritapahtumat