Kokouksen osanottajia pöydän ympärillä.
Nuoret Kokoukset, Koulutukset

Kuurojen Liiton nuorisokokous

Kutsumme Kuurojen Liiton jäsenyhdistysten nuortenkerhoja, nuorisoyhdistyksiä, kuurojen yhdistyksen nuoria (jos yhdistyksellä ei ole nuortenkerhoa), jäsenjärjestöjä ja kuulovammaisten koulujen oppilaskuntia osallistumaan Kuurojen Liiton nuorisotyön nuorisokokoukseen.

Nuorisokokous järjestetään lauantaina 26.11.2022 klo 10.00 Valkeassa talossa, Helsingissä.

Jos nuortenkerhon, kuurojen yhdistyksen, jäsenjärjestön tai oppilaskunnan edustaja on 16–30-vuotias, hänellä on lupa päästä edustamaan tahoaan nuorisokokouksessa.

Nuorisokokouksen kutsusta (lataa PDF) löytyy:

  • Tietoa nuorisokokouksesta
  • Valtakirja
  • Nuorisokokouksen esityslista
  • Viime nuorisokokouksen pöytäkirja

Matkakorvaukset

Kuurojen Liitto maksaa kahden (2) edustajan matkakorvaukset halvimman julkisen kulkuneuvon (juna, bussi) mukaan. Mikäli edustaja ei tuo valtakirjaa ennen nuorisokokouksen alkamista, matkakorvausta ei makseta eikä edustajalla ole äänioikeutta nuorisokokouksessa.

Ruokailu ja majoitus

Nuorisokokouksen jälkeen nuorisotyö tarjoaa lounaat nuorisokokouksen edustajille. Tarvittaessa jokainen hoitaa majoitukset. Yhdistykset voisivat kustantaa majoitusta omille edustajilleen, kuten aiemmin on aina kustantaneet nuorisopäivien osallistumismaksuja.

Huom! Tänä vuonna nuorisokokousta ei poikkeuksellisesti järjestetä nuorisopäivien yhteydessä. Perinteisten nuorisopäivien kaltainen tapahtuma järjestetään Virroilla 28.-30.10.2022. Löydät täältä lisätietoja tapahtumasta.

Häirintäyhdyshenkilöiden koulutus nuorille

Nuorisokokouksen jälkeen nuorisotyö järjestää häirintäyhdyshenkilöiden koulutuksen nuorille. Häirinnän ehkäisy on osa yhteisöjen turvallisuutta ja hyvän ilmapiirin luomista. Turvallisemman tilan periaatteista on viime aikoina syntynyt keskustelua.  Kaikissa tapahtumissa on aina hyvä huomioida tähän liittyviä asioita. Koulutuksessa tehdään myös case-harjoituksia ja keskustelua.

Koulutus on ilmainen kaikille. 30 nopeinta nuorta pääsee mukaan. Koulutus tapahtuu samassa paikassa, Valkeassa talossa klo 14.30-17.30.

Koulutuksen jälkeen on iltaohjelma yhteistyössä Helsingin Kuurojen Yhdistyksen nuortenkerho NK:n kanssa. Tästä lisätietoja tulee erikseen myöhemmin.


Kuurojen Liiton nuorisokokous

Valkea talo, Ilkantie, Helsinki, Suomi

Lisätietoja tapahtumasta

""

Juha Vahtera

Nuorisosihteeri
Henkilö ei ota vastaan puheluja Henkilö ottaa vastaan tekstiviestejä Henkilö ottaa vastaan WhatsApp-viestejä, videoviestejä ja videopuheluja
Puhelinnumero: +358 44 741 7254
Henkilön vastuualue Nuoret Leirit Kurssit