Rivien välissä logo
Kulttuuritapahtumat Kuurojen lehti

Kuurojen lehden toimittajat livenä – Rivien välissä 3

Kuurojen lehti tarjoaa jo kolmatta kertaa mahdollisuuden nähdä livenä kerrottua, viitottua journalismia. Rivien välissä 3 -tapahtumaa voi seurata suorana lähetyksenä torstaina 9. helmikuuta klo 18–19.30. Tällä kerralla otamme mukaan myös 40 ilmoittautunutta henkilöä suoran lähetyksen yleisöksi Valkean talon auditorioon (Ilkantie 4, Helsinki)! Ilmoittautuminen yleisöksi on avoinna 6.2 asti.

Esiintymässä ovat jälleen Kuurojen lehden pitkäaikaiset toimittajat Salla Fagerström ja Anne Sjöroos. Anne Sjöroosin aihe käsittelee Porvoon kuurojenkoulun vaikutusta suomenruotsalaisten kuurojen yhteisöön ja Salla Fagerströmin aiheena on kuvanveistäjä Albert Tallrothin suurikokoinen ”kuuromykkä”-patsas, joka on sittemmin kadonnut.

Tapahtuman juontajana toimii Arttu Liikamaa. Esitysten jälkeen on tälläkin kertaa toimittajien haastatteluosio, johon katsojilla ja yleisöllä on mahdollisuus lähettää Whatsappissa kysymyksiä ja kommentteja tapahtuman aikana.

Esitysten aiheista julkaistaan artikkelit Kuurojen lehdessä 1/2023, joka ilmestyy maaliskuun puolessa välissä.

Jos et pääse paikalle Valkean talon auditorioon, tapahtumaa voi seurata etänä verkon kautta suorassa lähetyksessä. Olitpa missä tahansa, klikkaa suora lähetys päälle. Linkki tulee löytymään 9.2. ainakin Kuurojen Liiton verkkosivulta ja Kuurojen lehden Facebook-ryhmästä.

Suora lähetys tehdään yhteistyössä Viittomakielisen kirjaston kanssa. Edellisten Rivien välissä -tapahtumien esitykset ovat edelleen katsottavissa Viittomakielisessä kirjastossa!

Viittomakielisessä tapahtumassa on suomenkielinen puhetulkkaus.


Suora verkkolähetys.

Lisätietoja tapahtumasta

Annika Posti

Toimitussihteeri
Henkilö ottaa vastaan puheluja Henkilö ottaa vastaan tekstiviestejä Henkilö ottaa vastaan WhatsApp-viestejä, videoviestejä ja videopuheluja
Puhelinnumero: +358 50 360 7610
Henkilön vastuualue Kuurojen lehti

Tapahtuman kieli / kielet:

Suomalainen viittomakieli

Tapahtuman tulkkaus:

Puhetulkkaus suomeksi