Kuurojen Liiton aluetyö kesän aikana

Aluetyö palvelee koko kesän, ja voit olla yhteydessä päivystäjään silloin kun oman kotialueesi aluetyöntekijä on kesälomalla.

Kesä on jo täällä! Liiton aluetyö palvelee etäyhteyksin kesän ajan. Jos tarvitset tapaamista, kysy viestillä tai videoviestillä.

Muutoksia aluetyössä

Työllisyyskoordinaattorit Börje Hanhikoski ja Tiina Maja sekä Vivan koordinaattori Aliisa Lehtonen ovat siirtyneet aluetyön prosessiin, ja työskentelevät nyt yhdessä aluetyöntekijöiden ja järjestösuunnittelijan kanssa.

Toimivapaalla oleva aluetyöntekijä Susanna Helminen palaa töihin, ja hänen toimipisteensä on Mikkelissä 17.8.2021 alkaen.

Aluetyön työntekijät ovat tavoitettavissa kesän aikana seuraavasti:

Viikko 24Kaikki tavoitettavissa paitsi Reetta Laiho ja Juha Oksanen
Viikko 25Kaikki tavoitettavissa paitsi Heli Mikkola ja Juha Oksanen
Viikko 26Barber, Hanhikoski, Kurth, Laiho, Lehtonen, Lätti, Nevalainen, Uhlenius
Viikko 27Hanhikoski, Kurth, Laiho, Lehtonen, Oksanen, Nevalainen, Uhlenius
Viikko 28Björn, Nevalainen
Viikko 29Auroila, Björn, Laiho, Maja, Nevalainen
Viikko 30Auroila, Laiho, Maja, Mikkola
Viikko 31Barber, Kurth, Lätti, Maja, Mikkola, Tikkanen
Viikko 32Barber, Hanhikoski, Kurth, Lätti, Maja, Mikkola, Tikkanen, Uhlenius
Viikko 33Kaikki tavoitettavissa paitsi Auroila, Björn ja Laiho
Viikko 34Kaikki tavoitettavissa paitsi Marita Björn

Muutokset mahdollisia!

Kaikki aluetyöntekijät ovat töissä viikosta 35 lähtien. Mervi Nevalainen on lomalla vielä 30.8.-12.9.

Aluetyön johtaja Helena Torboli lomailee 28.6.-1.8.

Juha Oksanen on poissa töistä 22.8. saakka.

Toivotamme iloista kesää kaikille!

Aluetyön yhteystiedot löydät oheisesta linkistä sekä Teksti-TV:n sivulta 560 (på svenska 797).

Päivitämme aluetyöntekijöiden lomatietoja myös ”Kuurojen Liiton aluetyö” Facebook-sivulle.