Anna palautetta Rivien välissä 4 -tapahtumasta

Kuurojen lehden toimittajat nähtiin neljättä kertaa livenä Rivien välissä -tapahtumassa 26. huhtikuuta. Olemme avanneet palautekyselyn, johon voi vastata 12.5. saakka, ja julkaisseet tapahtuman tallenteet Viittomakielisessä kirjastossa.

Keräämme nyt palautetta Rivien välissä 4 -tapahtuman katselijoilta sunnuntaihin 12.5. asti. Jos et päässyt seuraamaan suoraa lähetystä, voit vastata katsojapalautteeseen myös katsomalla tapahtuman tallenteet Viittomakielisessä kirjastossa. Palautteista on hyötyä, kun järjestämme jatkossakin lehden tapahtumia.

Tapahtuma alkoi toimittaja Anne Sjöroosin esityksellä, jossa hän kertoi elokuva-alan Jussi-palkinnon ideoineesta Tapio ”Roy” Vilpposesta. Ohjelma jatkui toimittaja Salla Fagerströmin kertomalla kielettömän Karjalan mummon tarinalla. Aiheista pääsee lukemaan artikkelit Kuurojen lehden numerosta 2/2024, joka ilmestyy kesäkuussa juhannusviikolla.

Tapahtumaa juontanut Netta Keski-Levijoki myös haastatteli toimittajia. Kaksi erilaista elämäntarinaa innostivat katselijoita lähettämään runsaasti kysymyksiä suoran lähetyksen aikana. Toimittajilta kysyttiin muun muassa, miten he valitsivat aiheensa ja aikovatko he jatkaa niiden tutkimista.

Jos et ehtinyt mukaan suoraan lähetykseen, tapahtuman voi nähdä kokonaisuudessaan tallenteilta Viittomakielisessä kirjastossa. Sieltä löytyvät erikseen Sallan ja Annen esitykset sekä Kysy toimittajalta -haastatteluosuus. Tallenteissa on suomenkielinen äänitulkkaus.