Kesto: 02:05
Tekstitys: Suomi
Kieli: Suomalainen viittomakieli
Nuoret Nuorisotyön tapahtumat, Leirit

Nuorten urheiluleiri (13-17-vuotiaille)

Nuorten urheiluleirin viisipäiväinen ohjelma on täynnä monipuolista urheilua!

Liikuntakeskus Pajulahden sporttisessa ympäristössä pääset pelaamaan erilaisia kesäisiä urheilulajeja kuten rantalentopalloa, koripalloa ja jalkapalloa sekä mailalajeja kuten tennistä ja sulkapalloa. Joukkuelajien lisäksi voit kokeilla yksilölajeja kuten yleisurheilua.

Jos sinusta on aina tuntunut että urheilu ei ole sinun juttusi, nyt sinulla on hyvä tilaisuus murtaa ennakkoluulojasi – ehkä löydät oman suosikkilajisi! Urheilun lisäksi leirillä tullaan tutustumaan toisiimme erilaisten ryhmäleikkien ja rennon yhdessäolon parissa.

Majoitumme liikuntakeskus Pajulahden huoneissa. Huonekoko vaihtelee 2 hengen huoneista 12 hengen solu- ja ryhmähuoneisiin. Ruokailemme Pajulahden ravintolassa, jossa tarjolla on maittavaa luomulähiruokaa.

Nuorten urheiluleirin pääjärjestäjänä on Suomen Kuurojen Urheiluliitto (SKUL). Leiri järjestetään yhteistyössä Kuurojen Liiton nuorisotyön ja LapCI ry:n kanssa.

Ohjelma pidetään sekä suomalaisella viittomakielellä että puhutulla suomen kielellä. Jos tilaa on, voivat myös kuulevat sisarukset tulla leirille mukaan!


Nuorten urheiluleiri (13-17-vuotiaille)

Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie, Nastola, Suomi

Lisätietoja tapahtumasta

Monika Hämälä

Nuorisosihteeri
Henkilö ei ota vastaan puheluja Henkilö ottaa vastaan tekstiviestejä Henkilö ottaa vastaan WhatsApp-viestejä, videoviestejä ja videopuheluja
Puhelinnumero: +358 44 741 7254
Henkilön vastuualue Nuorisotyö Leirit