Kesto: 02:13
Tekstitys: Suomi, Ruotsi
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Eläköön vapaaehtoisuus!

Millainen maailma olisi ilman vapaaehtoisia? Ilman vapaaehtoisia ei ole toimintaa, tapahtumia ei toteudu tai moni asia kuihtuu. Vapaaehtoisia tarvitaan aina, vapaaehtoiset ovat arvokkaita ja ovat koko yhteisön aarre ja voimavara.

Haluamme levittää tietoa vapaaehtoisuudesta ja juhlistaa vapaaehtoisuutta, ja haluamme kutsua teidät mukaan!

Oletteko olleet mukana vapaaehtoistoiminnassa esimerkiksi yhdistystoiminnassa, kaveritoiminnassa tai jossain tapahtumassa kuten kulttuuripäivillä? Millaista on ollut mukana vapaaehtoistoiminnassa? Lähettäkää lyhyt video meille ja kertokaa kokemuksianne vapaaehtoistoiminnasta. Esimerkiksi millaisia kokemuksia sinulla on ollut vapaaehtoistoiminnasta tai vapaaehtoisuudesta? Miksi sinä olet toiminut vapaaehtoisena? Mitä saat vapaaehtoistoiminnasta? Mitä vapaaehtoisuus merkitsee sinulle?

Videotarinanne jaetaan Kuurojen Liiton sosiaalisessa mediassa käyttäen uutta hashtagia: #eläköönvapaaehtoisuus. Näytetään yhdessä mitä vapaaehtoisuus on ja mitä se antaa! Ehkä videoiden kautta saadaan inspiraatiota, uusia ideoita, ajatuksia tai jopa uusia vapaaehtoisia mukaan, mutta vähintään hyvää mieltä kaikille!

Videot voitte lähettää Iina Uhleniukselle tai Aliisa Lehtoselle tekstiviestillä, WhatsApissa tai sähköpostilla.

#eläköönvapaaehtoisuus!