Liittokokous 2023

Kuurojen Liitto ry:n hallitus on päättänyt, että vuoden 2023 varsinainen liittokokous pidetään Pietarsaaressa 10.6.2023.

Kesto: 01:58
Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Kokouskutsu

Kuurojen Liitto ry:n varsinainen liittokokous 10.6.2023 Pietarsaaressa

Kuurojen Liitto ry:n hallitus kutsuu jäsenyhdistyksensä liiton sääntömääräiseen varsinaiseen liittokokoukseen, joka pidetään 10.6.2023 Optimassa, Puutarhakatu 30,  68600 Pietarsaari. Liittokokous alkaa lauantaina 10.6. kello 10.00 ja päättyy viimeistään kello 18.00.

Kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen varsinaiselle liittokokoukselle määräämät ja hallituksen valmistelemat asiat, ja asetetaan vaalivaliokunta valmistelemaan vuoden 2024 varsinaisen liittokokouksen henkilövalintoja.

Liittokokouksessa on äänioikeus jäsenyhdistysten valitsemilla edustajilla. Jäsenyhdistyksistä kuurojenyhdistyksillä on käytettävissään yksi (1) ääni kullakin sekä yksi (1) lisä-ääni jokaista sataa (100) jäsentä kohti. Muilla jäsenyhdistyksillä on käytettävissään yksi (1) ääni kullakin.

Jäsenyhdistyksen edustajan on tuotava kokouspaikalle valtakirjansa tarkastettavaksi ilmoitettuna aikana. Valtakirjojen tarkastus tapahtuu kokouspaikalla lauantaina 10.6. kello 9.00 -10.00.

Pietarsaaren Seudun Kuurot ry täyttää 100 vuotta!


Toivomme, että juhlistatte sitä yhdessä kanssamme! Perjantai-iltana 9.6. tapaamme Rosenlundin pappilassa klo 18.00, Robin Hänninen ja Elin Westerlund toimivat juhlien isäntinä.

Rosenlundissa on mahdollisuus tutustua kauniiseen alueeseen ja pappilan sisätiloihin. Itse ohjelma alkaa klo 18.30, ja säävarauksella olemme ulkona. Tervetuliaispuheen jälkeen vuorossa lyhyen esitys kuurojen opetuksen alusta Pietarsaaressa ja yhdistyksen historiasta. Yhdistys tarjoaa kahvia ja kakkua.

Kahvin jälkeen teemme retken Solsandiin, joka on yhdistyksen kesäpaikka ja erittäin tärkeä paikka yhdistyksen toiminnalle. Niille, jotka tarvitsevat kuljetusta, järjestetään ilmainen kyyti.

Solsandissa nautimme grillimakkaraa, kahvia ja pientä purtavaa, jotka yhdistys tarjoaa, ja vietämme aikaa mukavassa ympäristössä. Juhlat päättyvät noin klo 22, ja taksi/bussi vie meidät takaisin kaupunkiin.

Ilmoittautuminen on mahdollista kahdella eri tavalla:

  • Jos osallistut liittokokoukseen, ilmoittaudu liittokokousilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu viimeistään 31.5.2023.
  • Jos osallistut vain perjantain juhliin: lähetä sähköpostia osoitteeseen jnsdova@gmail.com tai tekstiviesti numeroon 050 5173740. Ilmoittaudu meille viimeistään 4.6.

Molempiin ilmoittautumisiin tulee mainita mahdolliset allergiat.

Lauantaina Solsand on avoinna, mutta mitään ohjelmaa ei ole järjestetty. Lauantaina on myös mahdollista vierailla hautausmaalla, jossa mm. Bjongin ja Arla Hellören sekä kuurojen koulun opettajien haudat.

Sydämellisesti tervetuloa Pietarsaareen!

Liittokokousuutisia