Kilpailut

Tahdotko esiintyä lavalla? Oletko taitava käsistäsi? Vai ovatko tietokilpailut vahvuutesi? Ilmoittaudu kilpailemaan kulttuuripäivillä!

Kilpailusarjat

Kuurojen yhdistykset, koulut, kuurot, huonokuuloiset ja kuulevat ensi- ja äidinkieleltään viittomakieliset voivat osallistua kulttuuripäiville kilpailijoina eri taidelajeissa:

Lavaesitys (soolo- ja ryhmäesitys)
Kuvataide
Käsityö
Valokuvaus

Huom! Tietokilpailut järjestetään yhdistyksen oheisohjelmana Deaf Pubin yhteydessä perjantai-iltana.

Toivomme, että yhdistykset ja koulut kertovat kulttuuripäivistä jäsenilleen ja oppilailleen, jotta saamme monipuolisia ja elämyksellisiä kulttuuriesityksiä tapahtumaamme!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpailuihin on päättynyt.

Kilpailujen osallistumismaksu

Ikäsarjoja on kahdenlaisia; aikuisten ja alle 18-vuotiaiden sarjat. Aikuisten sarjan lajikohtainen osallistumismaksu 20 euroa ja alle 18-vuotiaiden 10 euroa.

Lavaesiintyjien ja taiteilijoiden osallistumismaksuun sisältyy kulttuuripäivien FULL PASS -ranneke, joka oikeuttaa pääsyn kaikkiin kulttuuripäiväviikonlopun ohjelmiin ja oheisohjelmiin. (Huom! Deaf Pub on K-18.)

Tietokilpailun osallistumismaksuun sisältyy pääsy Deaf Pubiin perjantai-iltana.

Kuurojen Liiton kuvaus- ja julkaisuluvat

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Kuurojen Liitolle luvan käyttää kuvia ja videoita tapahtumasta julkaisuissaan.

Tietokilpailut


Tietokilpailut järjestetään oheisohjelmana perjantai-iltana Deaf Pubin yhteydessä.

Huom! Deaf Pub on K-18.

Paikka: Ravintola Maxine, Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

Esitykset


Kilpailuesitykset järjestetään Kaapelitehtaan yhteydessä sijaitsevalla Tanssin talolla (Kaapeliaukio 3) lauantaina 11.5.

Kuvataide- ja kädentaitotyöt


Taidesarjan teokset tulee toimittaa itse paikan päälle Tanssin talon Pannuhalliin lauantaiaamuna 11.5. klo 10.00 mennessä.

Ilmoittautuminen kilpailuihin


Ilmoittautuminen kilpailuihin päättyi 21.4.2024.