Kesto: 01:17
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Kuurojen Liiton järjestösuunnittelijan sijainen esittäytyy

Hyvät Kuurojen Liiton jäsenyhdistykset!

On aika esittäytyä! Olen Iina Uhlenius ja työskentelen Kuurojen Liiton aluetyön järjestösuunnittelijana joulukuun loppuun saakka. Toimin Tiina Van Hoorebeken sijaisena.

Toimin yhdistysohjelman koordinoijana sekä tarjoan viittomakielisen järjestötoiminnan neuvontaa Kuurojen Liiton jäsenyhdistyksille, niiden ryhmätoiminnoille ja muille viittomakielisille vertaisryhmille.

Työni on osa Kuurojen Liiton aluetyötä, johon kuuluu alueellinen vaikuttamistyö.

Jos yhdistyksenne tai kerhonne tarvitsee tukea toiminnan suunnitteluun, haluatte kehittää viittomakielistä harrastus- ja vertaistoimintaa omalla alueellanne tai yhdistyksenne haluaa uudistua, ota vaan yhteyttä minuun!

Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla, tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä, videoviestillä tai videopuhelulla.

Hyvää kevään alkua kaikille ja yhteistyötä odottaen,

Iina Uhlenius