Kesto: 01:03
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

PERUUTETTU! Kutsu ylimääräiseen liittokokoukseen 18.4.

Kuurojen Liitto ry kutsuu jäsenyhdistyksensä ylimääräiseen liittokokoukseen

EDIT 17.3.2020: Kuurojen Liiton hallitus on 16.3.2020 kokouksessaan päättänyt peruuttaa ylimääräisen liittokokouksen. Ylimääräisessä liittokokouksen käsiteltäväksi suunniteltu asia siirretään kesäkuun liittokokoukseen.

**

Ylimääräinen liittokokous pidetään 18.4.2020 Valkeassa talossa, Ilkantie 4, 00400 Helsinki. Liittokokous alkaa lauantaina 18.4. kello 13.00 ja päättyy kello 17.00.

Kiinteistö Oy Valkea talo ottaa peruskorjaukseen pankkilainan. Tässä ylimääräisessä liittokokouksessa päätetään Kuurojen Liitto ry:lle kuuluvan lainan osuuden takauksesta.

Liittokokouksessa on äänioikeus jäsenyhdistysten valitsemilla edustajilla. Jäsenyhdistyksistä kuurojenyhdistyksillä on käytettävissään yksi (1) ääni kullakin sekä yksi (1) lisä-ääni jokaista sataa (100) jäsentä kohti. Muilla jäsenyhdistyksillä on käytettävissään yksi (1) ääni kullakin.

Jäsenyhdistyksen edustajan on tuotava kokouspaikalle valtakirjansa tarkastettavaksi ilmoitettuna aikana. Valtakirjojen tarkastus tapahtuu kokouspaikalla lauantaina 18.4. kello 12.00-13.00.

Yhdistyksille postitetaan viikolla 12 liittokokouksen asiakirjat. Lisätietoja ilmoittautumisesta tulossa lähipäivinä.