Ehdokasasettelu Kuurojen Liitto ry:n liittokokouksessa 2023

Kuurojen Liitto ry:n jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia liiton hallituksen puheenjohtajaksi ja jäseneksi, jotka valitaan liittokokouksessa kesällä 2023. Ehdotukset tulee lähettää 31.3.2023 mennessä joko kirjeenä tai yhdistyksen omalla, puheenjohtajan tai sihteerin sähköpostilla:

Kuurojen Liitto ry
Vaalivaliokunta
PL 57
00401 Helsinki

tai sähköpostilla: vaalivaliokunta@kuurojenliitto.fi

Ehdotuksen tulee sisältää ehdokkaan

  • nimi ja ikä
  • koulutus ja ammatti
  • asuinpaikka ja minkä yhdistyksen jäsen sekä lyhyt perustelu ehdotuksen tueksi.

Ehdokkaan on oltava Kuurojen Liitto ry:n jäsenyhdistyksen jäsen. Yhdistys voi ehdottaa myös muuta kuin oman yhdistyksen jäsentä. Yhdistyksen pitää pyytää ehdotettavan henkilön suostumus ehdolle asettamiseen.

Ehdotukset käsitellään määräajan päättymisen jälkeen pidettävässä vaalivaliokunnan kokouksessa. Jos yhdistysten ehdottamista henkilöistä ei löydy riittävästi sellaisia henkilöitä, joiden ehdokkuus takaa ehdot hallituksen tasapuolisesta kokoonpanosta, valiokunta voi etsiä sopivia ehdokkaita omaaloitteisesti myös muilla tavoin. Tätä tarkoitusta varten yhdistysten edustajat tai yksittäiset henkilöt voivat esittää ehdokkaita valiokunnalle esimerkiksi yhdistysten ja piirien neuvottelupäivillä, jossa on mahdollisuus keskustella valiokunnan kanssa yksityisesti.

Erovuorossa vuonna 2023 hallituksen jäsenet ovat Terhi Lappinen, Ronja Tammisara ja Mari Virtanen.

Kuvassa Kuurojen Liiton hallitus 2022-23. Vasemmalta oikealle: Mari Virtanen, Heidi Joffel, Leila Kankkonen, Ronja Tammisara, Liisa Särkijärvi, Milla Pitkänen, Bror-Erik Majors, Terhi Lappinen, Jaana Aaltonen ja Tomi Peura.

 

Liittokokousuutisia