Kesto: 01:30
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Voimaa yhteistyöstä – tervetuloa kurssille!

Yhdistykset ja yhdistysaktiivit! Olemme kuunnelleet teidän toiveitanne tulevien kurssien aiheiksi ja nyt keväällä toteutamme yhden toivotun aiheen.

Kuurojen Liiton ja Suomen Kuurojen Urheiluliiton (SKUL) yhdessä järjestämän kurssin aiheena on “voimaa yhteistyöstä”.

Tällä kurssilla perehdytään kolmeen eri teemaan: yhteistyön tarpeellisuus, vuorovaikutuksen merkitys sekä konfliktitilanteet ja niiden ratkaisu.

Kurssi pidetään viikonloppuna 22.-24.4. Turun legendaarisessa paikassa: Merimajalla (Kesäniementie 40, 20960 Turku)! Kurssilla päästään saunomaan, uimaan ja nauttimaan Turun saaristosta.

Ilmoittaudu viimeistään 6.4. Kannattaa ilmoittautua jo nyt mukaan, sillä nopeat syövät hitaat! 25 ensimmäistä pääsee mukaan.

Ilmoittautumislomake: Voimaa yhteistyöstä! (lyyti.fi)

Osallistujat vastaavat itse matkakustannuksista, mutta me tarjoamme majoituksen ruokailuineen.