Kesto: 01:31
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Tulossa: Yhdistystoimijoiden koulutusviikonloppu Tampereella

Kuurojen Liitto ja SKUL järjestävät yhteisen koulutusviikonlopun Kuurojen Liiton jäsenyhdistyksille ja SKUL:n jäsenseuroille.

Koulutusviikonlopun ohjelmassa on kolme aihetta: puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä heidän tehtävät.

Koulutus pidetään Tampereen kylpylähotellissa la-su 21.-22.11.2020. Tämähän tarkoittaa, että koulutuksen jälkeen osallistujat voivat halutessaan mennä kylpylään nauttimaan!

Kuurojen Liitto ja SKUL kattavat osallistujien kulut, johon sisältyvät matka, koulutus, majoitus ja ruokailu.

Osallistujapaikkoja on rajoitetusti. Jokaisesta yhdistyksestä voi osallistua enintään 3 henkilöä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 8.11.2020 mennessä oheisesta linkistä.

Seuraamme koronavirustilannetta ja tiedotamme heti mahdollisista muutoksista. Mikäli tilanne vaatii, on meillä myös varasuunnitelma koulutuksen toteuttamiseksi. Kannattaa siis ehdottomasti osallistua, tervetuloa mukaan hienoon koulutusviikonloppuun!

Nähdään Tampereella!