Nainen pitelee älypuhelinta käsissään.

Vaikuta viittomakieliseen ohjelmatuotantoon: Kuurojen Videon ja Viittomakielisen kirjaston asiakaskyselyt nyt auki

Mielipiteesi on meille tärkeä! Palautteesi auttaa meitä kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi.

Kuurojen Liitossa tehdään monenlaista viittomakielistä ohjelmatuotantoa. Verkkosivujemme viittomakielisten uutiskatsausten lisäksi Kuurojen Video syventyy arjen teemoihin taustoittavissa kokonaisuuksissa.  Osana Suomen kirjastoverkostoa toimii taas Viittomakielinen kirjasto.

Kuurojen Video

Kuurojen Videon toimintaa rahoittavat kunnat, ja katsominen edellyttää kotikunnasta saatua videon maksusitoumusta ja salasanaa. Kuurojen Videon ohjelmat julkaistaan Viittomakielisessä kirjastossa omalla kanavallaan, ja ohjelmisto on makasiinityyppistä sisältäen mm. erilaisia sarjoja kuurojen yhteisön ja yhteiskunnan ilmiöistä sekä tietoa kuntien palveluista. Mikäli olet Kuurojen Videon asiakas, vastaa kyselyyn 31.12. mennessä:

Kuurojen Videon asiakaskysely

Viittomakielinen kirjasto

Kaikille avoin Viittomakielinen kirjasto keskittyy viittomakielisen kirjallisuuden ja kulttuuriin taltioimiseen sekä ylläpitää ja edistää erityisesti viittomakielistä kerrontaperinnettä. Viittomakieliset lapset ja heidän aineistotarpeensa ovat kirjaston erityisenä huomion kohteena. Kirjasto huomioi sekä suomalaisen että suomenruotsalaisen viittomakielen, ja toimintaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Mikäli olet kirjaston asiakas, vastaa kyselyyn 13.12. mennessä:

Viittomakielisen kirjaston asiakaskysely