Kaikenikäiset Kulttuuritapahtumat

Viittomakielelle tulkattu Metso LIVE: Jesse Markin

Jesse Markin esiintyy Metson musiikkiosastolla. Tapahtumaan sisältyy haastattelu ja keikka.
Indiekomeetta Jesse Markinin odotettu toinen albumi NOIR ilmestyi kesäkuussa 2021. Siinä missä debyyttialbumi FOLK oli teemaltaan yhteiskuntaa tutkiva, on NOIR tutkimusmatka Markinin sisimpään. Musiikin tyylilajeja erittäin tyylitajuisesti yhdistelevä pitkäsoitto on ollut todellinen arvostelumenestys, jota mm. Helsingin Sanomat hehkutti arviossaan sanoin “Jesse Markinin uusi albumi on ihanaa musiikkia ja ylittää suvereenisti odotukset”. NOIR poiki Markinille myös Emma-ehdokkuuden Vuoden rock- kategoriassa.
Albumin on tuottanut Totte Rautiainen ja sen julkaisivat yhteistyössä VILD Recordings ja saksalainen Popup-Records.
The Megaphone State -yhtyeestä soolouralle ampaisseen viljakkalalaisen Markinin ura lähti kovaan nousukiitoon 2019 julkaistun FOLK-albumin myötä. Markin keräsi hyllyynsä niin kaksi Emma-pystiä, Teosto-palkinnon kuin myös Vuoden merkittävin artisti -palkinnon (Femma-Femma) Femma Gaalassa sekä Vuoden albumi -palkinnon Indie Awardseissa.
Myös kansainvälinen media on noteerannut liberialaissyntyisen suomalaisen menestyksen. Markinista ovat kirjoittaneet mm. American Songwriter, Fault Magazine, Afropunk, Complex, Clash Magazine sekä CQ Japan. Liverintamalla menestyssalbumi on vienyt Markinin kotimaisten festivaalien lisäksi myös Euroopan lavoille Eurosonic-, Iceland Airwaves- ja Ja Ja Ja London -tapahtumiin.
Tapahtuma on osa Metso STUDION tuotantoa ja sitä voi seurata myös verkkotapahtumana kirjaston Youtube-kanavalta kotisohvalta joko striimattuna tai jälkikäteen tallenteena.  Tilaisuus on simultaanitulkattu viittomakielelle ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa!
Keikka on siirto syyskuulta joulukuulle, sen piti alunperin olla 9.9.2022.

Suora verkkolähetys.

Verkko-osoite: https://www.youtube.com/TampereenKirjasto

Lisätietoja tapahtumasta

Yhteyshenkilö:
Venla Moisala
venla.moisala@tampere.fi
+358408004836

Tapahtuman kieli / kielet:

Suomi

Tapahtuman tulkkaus:

Suomalainen viittomakieli