Kesto: 01:42
Tekstitys: Suomi
Kieli: Suomalainen viittomakieli
Luennot, Muut

Varhaiskasvatuslaki muuttuu 1.8.2022 – mitä muutoksia tulee?

Kun viittomakieltä käyttävä lapsi menee päiväkotiin, lapsen vanhemmilla ja päiväkodin henkilökunnalla on mielessä paljon erilaisia kysymyksiä. Osa kysymyksistä käsitellään VASU-keskusteluissa, mutta osa kysymyksistä jää ehkä auki. Esimerkiksi koda-lasten tilanne mietityttää monia.

Viittomakieli varhaiskasvatuksessa -verkoston ensimmäisessä perheille järjestettävässä verkkotapaamisessa keskustellaan ajankohtaisesta aiheesta: Varhaiskasvatuslaki muuttuu 1.8.2022 – mitä muutoksia tulee?

Tule mukaan to 24.3. klo 18:00 – 19:15, niin saat tietää tarkemmin, mistä on kysymys. Näin osaat varautua uuteen hyvissä ajoin – asia on tärkeä myös sinulle, jonka lapsi ei vielä ole varhaiskasvatuksessa.

Aiheesta kertoo ja kysymyksiinne vastaa opetusneuvos Tarja Kahiluoto opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Varaamme aikaa myös vapaalle keskustelulle.

Tilaisuudessa on tulkkaus suomalaisella ja suomenruotsalaisella viittomakielellä. Tapaaminen järjestetään Zoom-alustalla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ma 21.3. klo 23:59 mennessä tästä.

Keväällä järjestettävän toisen verkkotapaamisen aiheena on VASU-keskustelu.

Varhaiskasvatuksen ammattilaisille tai muille viittomakielisten lasten parissa työskenteleville ammattilaisille järjestettävistä tilaisuuksista löydät tietoa täältä.


Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuman tulkkaus:

Suomalainen viittomakieli, Suomenruotsalainen viittomakieli