Lapset Teatteriesitykset

Unga Teatern: 35. toukokuuta (viittomakielelle tulkattu)

Ruotsinkielinen esitys la 11.3. klo 15.00 tulkataan suomenruotsalaiselle viittomakielelle ja suomenkielinen esitys la 22.4. klo 15.00 tulkataan suomalaiselle viittomakielelle. Tulkkeina ovat Evantian Jenny Derghokasian ja Eva Mäkinen. Tervetuloa!

Teatteria, fyysistä komediaa ja sirkusta yhdistävä esitys, joka sopii sekä nuoremmalle että hieman varttuneemmallekin teatterin ystävälle. Saksalaiskirjailija ja teatterikriitikko Erich Kästner tunnetaan erityisesti mielikuvituksellisista ja humoristisista lastenkirjoistaan. 35. toukokuuta on Kästnerin moderni klassikko vuodelta 1931 ja Unga Teaternille sen on dramatisoinut Annina Enckell.

Konrad on lapsi, joka on hyvä matematiikassa, mutta hänellä ei ole mielikuvitusta. Tämän takia opettaja on antanut Konradille tehtävän kirjoittaa aine Etelämerestä. Konradin mielestä se on todella vaikeaa. Onneksi on torstai, jolloin Konrad aina vierailee Agapetus-setänsä luona. Tänään on vielä 35. toukokuuta ja mikä tahansa on mahdollista. Kohta he ovatkin jo matkalla Etelämerelle Sirkushevosten Matkatoimiston avulla…


Kuurojen Liitto ei vastaa muutoksista. Seuraathan järjestäjän omaa tiedotusta.

Unga Teatern: 35. toukokuuta (viittomakielelle tulkattu)

Unga Teatern, Nuijalantie, Espoo, Suomi