Kesto: 02:08
Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli
Seniorit Kulttuuritapahtumat

Seniorien verkkokulttuuritapahtuma

Tänä vuonna seniorien kulttuuritapahtuma toteutetaan suorana verkkolähetyksenä.

Mitä? Missä? Kuinka? Lauantaina 4.9. järjestämme Valkean talon studiolta suoran lähetyksen. Kutsumme nyt teitä senioreita ideoimaan ja suunnittelemaan esitystänne suoraan lähetykseen!

Jos sinulla on esitys ja haluat esittää sen suorassa lähetyksessä, me maksamme sinulle matkakorvaukset ja päivärahan. Tule Helsinkiin esiintymään, niin koko Suomi pääsee nauttimaan juuri sinun esityksestäsi!

Vai haluatko esiintyä tapahtumassa, mutta et pääse 4.9. paikalle? Laita sähköpostia kulttuurituottajalle ja me voimme mahdollisesti tulla kuvaamaan esityksesi etukäteen omaan kotikuntaasi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä esityksiin on 4.7.2021. Ilmoittaudu käyttämällä oheista ilmoittautumislomaketta.

Jos haluat esitellä kädentaitojasi kuten maalauksia, puukäsitöitä tai neulontatöitä, ota niistä kuva ja lähetä kuva meille. Työt esitellään verkkolähetyksessä. Lähetä kulttuurituottajalle kuva teoksestasi WhatsApilla tai sähköpostilla.

Ja muut, eikö teillä ole esitystä mielessä, mutta haluatte katsoa suoraa lähetystä? Nyt kannattaa järjestää kuurojen yhdistyksellä tai muissa tiloissa yhteiset katselutilaisuudet! Varatkaa tila lauantaille 4.9., herkkuja ja hyvää seuraa ja nauttikaa suorasta lähetyksestä.

Kysymykset ja lisätiedot Kuurojen Liiton kulttuurituotannolta.


Suora verkkolähetys.

Verkko-osoite: www.kuurojenliitto.fi

Lisätietoja tapahtumasta

Zagryda Sandholm

Kulttuurituottaja ts.
Henkilö ottaa vastaan puheluja Henkilö ottaa vastaan tekstiviestejä Henkilö ottaa vastaan WhatsApp-viestejä, videoviestejä ja videopuheluja
Puhelinnumero: +358 50 322 4067
Henkilön vastuualue Kulttuuritapahtumat