Kesto: 0:25
Tekstitys: Suomi
Kieli: Suomalainen viittomakieli
Lapset, Nuoret Nuorisotyön tapahtumat, Leirit

Kulttisleiri (7-17 -vuotiaille)

Hoi kulttuuria rakastavat lapset ja nuoret!

Olette ehkä jo miettineet, miten pääsisi mukaan vuoden suurimpaan viittomakieliseen tapahtumaan eli kulttuuripäiville? Ei hätää, tämä leiri on mahdollisuus juuri teille!

Ohjaajat kulkevat lasten ja nuorten mukana seuraamassa kulttuuripäivien esityksiä ja järjestävät kaikenlaista mukavaa tekemistä. Majoituspaikkana on Finnhostel Joensuu keskustassa, noin 700 m kulttuuripäivien pääpaikasta eli Carelia-salista. Kulttuuripäiville odotetaan jopa 1000 osallistujaa!

Viikonlopun aikana ehditään mukaan moneen! Leiriläiset pääsevät tutustumaan muun muassa upeisiin esityksiin ja taidetöihin, eri-ikäisiin viittomakielisiin ihmisiin ja koko moninaiseen viittomakieliseen yhteisöön.

Kulttuuripäivien lisäksi leirillä tehdään omia juttuja perjantai ja lauantai iltoina, luvassa on esim. hauskaa iltaohjelmaa Finnhostelissa, omia esityksiä ja muuta mukavaa tekemistä.

Leirimaksu sisältää majoituksen, ruokailun ja yhteiskuljetuksen Helsinki-Jyväskylä-Joensuu ja takaisin.

Kohderyhmänä on 7-17 -vuotiaat, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan viittomakielen taidosta huolimatta! Leirillä on mukana viittomakielen tulkkeja, joten viittomakielesi ei tarvitse olla sujuvaa, ehkä olet vasta opettelemassa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 


Lisätietoja tapahtumasta

Juha Vahtera

Nuorisosihteeri
Henkilö ei ota vastaan puheluja Henkilö ottaa vastaan tekstiviestejä Henkilö ottaa vastaan WhatsApp-viestejä, videoviestejä ja videopuheluja
Puhelinnumero: +358 44 741 7254
Henkilön vastuualue Nuoret Leirit Kurssit