Kesto: 01:29
Tekstitys: Suomi
Kieli: Suomalainen viittomakieli
Aikuiset Kurssit, Vertaistukitoiminnan kurssit

Digiasioiden perus- ja etäkurssi

Peruskurssilla opiskellaan älylaitteiden ja tietokoneen peruskäyttöä, esimerkiksi päivityksiä, sovellusten asentamista ja käyttöä sekä turvallisuusasioita.

Kurssilla harjoitellaan myös vahvaa tunnistautumista, sähköisten palvelujen käyttöä sekä kuuroille tärkeitä palveluja kuten etätulkkausta, viittomakielisen kirjaston käyttöä ja hätäilmoitusta.

Etäkurssi järjestetään peruskurssin jälkeen ja ajankohta sovitaan peruskurssilla.

Kohderyhmä: Viittomakieliset aikuiset.

Matkakorvaus

Vertaistukitoiminnan kurssilla osallistuja saa matkakorvausta. Tälle ehtona on, että ilmoitat hakulomakkeessa hakevasi matkakorvausta sekä esität sille perustelun. Perusteluja ovat taloudelliset syyt, pitkä matka (koti-kurssipaikka) tai voit perustella omin sanoin.

Julkisilla matkustaneen kurssilaisen matka korvataan toteutuneen mukaisesti (liitettävä kuitit, kopiot kelpaavat myös). Omalla autolla tulleen kurssilaisen matka korvataan halvimman taksan mukaisesti (joko km-korvaus 0,20€/km tai julkisen liikenteen mukaan). Jos autossa matkustaa useampi henkilö ja km-korvaus on edullisempi kuin useamman henkilön matkaliput yhdessä, maksetaan automaattisesti km-korvauksen mukaan.

Huom! Jos haet matkakorvausta, matkakulujen omavastuu on 20 € aikuinen.


Digiasioiden perus- ja etäkurssi

Santasport, Hiihtomajantie, Rovaniemi, Suomi

Lisätietoja tapahtumasta

Maija Pulkkinen

Kurssisuunnittelija
Henkilö ei ota vastaan puheluja Henkilö ottaa vastaan tekstiviestejä Henkilö ottaa vastaan WhatsApp-viestejä, videoviestejä ja videopuheluja
Puhelinnumero: +358 50 548 8166
Henkilön vastuualue Sopeutumisvalmennus Kurssit