Kesto: 03:46
Tekstitys: Suomi
Kieli: Suomalainen viittomakieli
Webinaarit

Avoin keskustelutilaisuus totuus- ja sovintoprosessista

Keskustelutilaisuus historian vääryyksistä ja viittomakielisten totuus- ja sovintoprosessista on parhaillaan käynnissä Zoomissa!

Jos olet ilmoittautunut mukaan, etkä ole saanut kutsulinkkiä Zoomiin, tarkistathan roskapostisi.

Jos kutsua ei silti löydy, ota yhteyttä: tiina.vihra@kuurojenliitto.fi

**

Tervetuloa keskustelemaan historian vääryyksistä ja viittomakielisten totuus- ja sovintoprosessista ke 1.12. klo 18.00-19.30 Zoomissa.

Tilaisuus on tarkoitettu viittomakieliselle yhteisölle ja muille aiheesta kiinnostuneille. Järjestäjinä toimivat Kuurojen Liitto ry ja Suomen Kuurojen Historiaseura ry.

Tilaisuus tulkataan. Ilmoittautuminen päättyy ke 1.12. klo 12.00. Voit ilmoittautua tilaisuuteen tästä linkistä.

Ohjelma

18.00–18.30 Tilaisuuden avaus ja alustuspuheenvuoro. Mitä tarkoitamme totuus- ja sovintoprosessilla?

Toiminnanjohtaja Markku Jokinen, Kuurojen Liitto ry

Keskustelua aiheesta

18.30–19.00 Miksi historian vääryyksien käsitteleminen on tärkeää?

Puheenjohtaja Pia Taalas, Suomen Kuurojen Historiaseura ry

Keskustelua aiheesta

19.00–19.30 Kuinka viittomakielisten totuus- ja sovintoprosessi sai alkunsa? Katsaus menneeseen ja tulevaan.

Jari Malkamäki

Yhteenveto

Moderaattori

Lisätietoja tapahtumasta