Längd: 01:01
Textning: Ingen textning
Språk: Finskt teckenspråk

Finlands Dövas Förbund ställer in alla kurser och evenemang fram till slutet av april

Vi kommer att göra en bedömning av situationen för maj och meddelar om eventuella inhiberingar på förbundets informationskanaler.

EDIT 16.3: Alla kurser och evenemang ställs in ända fram till slutet av april, vilket avviker från det som framförs på videon.

Dövförbundet följer myndigheternas anvisningar i fråga om tillställningar.

Beträffande kulturdagarna följer vi med läget och informerar i våra kanaler om tidpunkten ändras.

För ytterligare information, kontakta koordinatorn för respektive evenemang, se kontaktuppgifterna här intill.

Om du har andra frågor eller är osäker på om du kan delta kan du även ta kontakt med förbundets regionarbetare. Regionarbetarna kan också vi behov hjälpa dig att kontakta hälsovården.

Regionpersonalens kontaktuppgifter