Längd: 01:18
Textning: Ingen textning
Språk: Finskt teckenspråk

Kulturdagarna i Joensuu skjuts upp till år 2022

På grund av coronavirusepidemin har kulturdagarnas arrangörskommitté, styrelsen för föreningen Pohjois-Karjalan Kuurot ry och Finlands Dövas Förbunds styrelse tillsammans beslutat att kulturdagarna flyttas till år 2022.

Också kulttis-lägret för barn och ungdomar 4-7.6.2020 är inställt.

Beslutet fattades som en försiktighetsåtgärd på grund av coronavirusepidemin. I dessa tider är det också svårt för föreningarna att samlas för att öva på uppvisningarna.

Evenemanget skjuts upp till år 2022 för att kulturevenemanget för seniorer ordnas i Tammerfors år 2021. Kulturdagarnas nya tidpunkt meddelas nästa år.

Vi hoppas att alla förstår och stöder det här beslutet. Om du har frågor kring kulturdagarna, ta kontakt med kulturproducenten.

På hösten ordnar Finlands Dövas Förbund den teckenspråkiga Pi!-expo. Mera information om det kommer senare.