Längd: 02:08
Textning: Ingen textning
Språk: Finskt teckenspråk

Seniorernas kulturevenemang ordnas på webben

Kulturevenemanget för seniorer skulle ordnas i Tammerfors nu på våren, men eftersom coronasituationen fortsätter flyttade vi evenemanget till hösten. Seniorernas kulturevenemang genomförs då på ett nytt sätt: som en direkt webbsändning!

Vad? Var? Hur? Lördagen den 4.9.2021 ordnar vi en direktsändning från studion här i Ljusa huset. Nu inbjuder vi er seniorer att kläcka idéer och planera er uppvisning för direktsändningen så att hela Finland kan få njuta av era kulturuppvisningar.

Om du har en uppvisning och vill framföra den i direktsändningen betalar vi reseersättning och dagtraktamente. Kom hit till Helsingfors och uppträd, så får hela Finland njuta av just din uppvisning.

Den sista anmälningsdagen för uppvisningarna är 4.7.2021. Anmäl dig genom att använda anmälningsblanketten här intill.

Och ni andra, har ni ingen uppvisning i tankarna men vill titta på direktsändningen? Nu lönar det sig att ordna en gemensam tittarstund på föreningen eller någon annanstans. Boka ett ställe för lördagen den 4 september, ordna något gott att äta och trevligt sällskap och njut av direktsändningen!

Frågor och tilläggsuppgifter: Finlands Dövas Förbunds kulturproduktion, kulttuurituotanto@kuurojenliitto.fi.