Kesto: 03:26
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Kuurojen Liiton ajankohtaiskatsaus

Meillä olikin sitten erikoinen kevät. Nyt kevään ja alkukesän hulinat alkavat olla ohi ja suurin osa on lähtenyt lomille.

Aluetyöntekijöiden kesäpäivystys

Mikäli tarvitset kesän aikana apua tai neuvontaa, ota yhteyttä Kuurojen Liiton aluetyöntekijään tai laita sähköpostia kuurojenliitto@kuurojenliitto.fi. Aluetyöntekijöiden kesäpäivystystaulukko löytyy verkkosivuilta.

Henkilökohtainen digiohjaus

Mikäli haluat apua/ohjausta kännykän, tabletin tai tietokoneen käytössä, voit pyytää henkilökohtaista digiohjausta. Käy täyttämässä lomake, niin katsomme, miten voimme auttaa sinua!

Kuurojen Liiton kesä

Kuurojen Liiton toiminta hiljenee jonkun verran kesän ajaksi.

• Tällä viikolla tilaajat saavat Kuurojen lehden 2/2020. Haluatko oman lehden? Tilaaminen käy helposti tilauslomakkeen kautta!
  • Kuurojen Liiton blogissa on uusi postaus sovintoprosessista, käy lukemassa.
  • Leirit ja kurssit ovat käynnissä. Jos sinulla on kysyttävää niistä, ole ensisijaisesti yhteydessä oman leirisi/kurssisi johtajaan.
  • Kuurojen Liiton kirjasto aukeaa elokuun alusta alkaen.
  • Myös kielineuvonta aukeaa elokuun alusta alkaen.

Koronatiedotus

Muistathan edelleen seurata koronavirustilannetta. Kuurojen Liiton Päivittyvää tietoa koronaviruksesta -sivua päivitetään edelleen.

Laita muistiin syksyn tapahtumia

Tässä etukäteistietoa syksyn tapahtumista:

• Liittokokous 19.9.2020
  • Verkkobileet 25.9.2020
  • Pi-messut 3.10.2020

Kuurojen Liiton Instagram

Joko seuraat Kuurojen Liiton Instagram-tiliä? Laita seurantaan @kuurojenliitto, niin pysyt ajan tasalla.

Kuurojen Liitto toivottaa hyvää kesää!

Tässä kaikki tältä kesältä. Ajankohtaiskatsaus palaa seuraavan kerran syksyn puolella. Hyvää kesää kaikille!