Kesto: 04:24
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Kuurojen Liiton ajankohtaiskatsaus

Vaikka nyt ollaankin jo kesän puolella, vielä on paljon asiaa tiedotettavaksi.

3.6. suoran lähetyksen tallenne katsottavissa

Meillä oli keskiviikkona 3.6. Kuurojen Liiton suora lähetys. Missasitko sen? Ei hätää, vielä ehdit nähdä tallenteen Kuurojen Liiton verkkosivulla! Video löytyy ihan sivun alusta. Käy katsomassa mitä siellä kerrottiin kesästä ja tulevasta syksystä. Vastasimme myös katsojien kysymyksiin.

Mikä koronavirus? -videosarja

Kuurojen Liitto on tuottanut kolmiosaisen Mikä koronavirus? -videosarjan, jossa avataan koronavirusepidemiaa tarkemmin ja käydään läpi koronasanastoa sekä -viittomia. Kannattaa käydä tutustumassa.

Kuurojen Videon Koronavirus ja kuurot-ohjelma

Muistutan myös, että Kuurojen Videon asiakkailla on katsottavanaan mielenkiintoinen Koronavirus ja kuurot –ohjelma!

Kuurojen Liiton chatpalvelu auki

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa Kuurojen Liittoon yhteyttä chatilla! Chatissa voit keskustella kirjoittaen tai viittoen. Chatti on auki kahden viikon ajan juhannukseen saakka eli 8.-18.6. arkisin klo 9-15. Tule kokeilemaan!

Aluetyöntekijöiden kesäpäivystys

Mikäli tarvitset kesän aikana apua tai neuvontaa, ota yhteyttä aluetyöntekijään tai laita sähköpostia kuurojenliitto@kuurojenliitto.fi. Aluetyöntekijöiden kesäpäivystystaulukko löytyy verkkosivuilta.

Hae henkilökohtaista digiohjausta

Mikäli haluat apua/ohjausta kännykän, tabletin tai tietokoneen käytössä, voit pyytää henkilökohtaista digiohjausta. Käy täyttämässä lomake, niin katsomme, miten voimme auttaa sinua!

Vastaa tekstipuhelupalvelun kyselyyn

Huomasitko, että tekstipuhelupalvelusta kerätään palautetta? Vastaa kyselyyn 17.6. mennessä. Kysely on tarkoitettu kaikille, myös heille, jotka eivät enää käytä tekstipuhelupalvelua tai jotka eivät ole koskaan käyttäneet palvelua.

Etäyhdistysilta 17.6. klo 18

Laita muistiin, että ke 17.6. klo 18 järjestetään valtakunnallinen etäyhdistysilta Zoomin kautta, luvassa on vapaamuotoista juttelua ja ohjelmaa!