Kuurojen valtakunnalliset kulttuuripäivät 2020

Suomen suurin viittomakielinen kulttuuritapahtuma, kuurojen valtakunnalliset kulttuuripäivät valtaa Joensuun 5.-7.6.2020. Tapahtuma toteutetaan nyt 31. kerran, järjestäjinä ovat Kuurojen Liiton kulttuurituotanto yhdessä Pohjois-Karjalan kuurot ry:n kanssa.

Kulttuuripäiväuutisia


Taidekilpailuja kaikenikäisille viittomakielisille

Kuurojen yhdistykset, koulut, kuurot, huonokuuloiset ja kuulevat ensi- ja äidinkieleltään viittomakieliset voivat osallistua kulttuuripäiville kilpailijoina eri taidelajeissa, kuten lavaesitys-, kuvataide-, käsityö- ja valokuvaustaide-sarjoissa. Lisätietoa ilmoittautumisista eri kilpailusarjoihin löydät tältä tapahtumasivulta. Toivomme, että yhdistykset ja koulut kertovat tästä mahdollisuudesta jäsenilleen ja oppilailleen, jotta saamme monipuolisia ja elämyksellisiä kulttuuriesityksiä tapahtumaamme.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen, muistakaa merkitä ajankohta kalenteriinne nyt jo! Ilmoittautumiset kilpailuihin ja oheistapahtumiin käynnistyvät alkutalvella 2020.

Verkostoitumista ja ajankohtaisia aiheita

Kuurojen valtakunnalliset kulttuuripäivät ovat samalla järjestöjen ja erilaisten tahojen verkostoitumistapahtuma sekä ajankohtaisten aiheiden keskustelupaikka. Tapahtuma houkuttelee runsaasti kävijöitä ja monena vuonna jopa kolmannes Suomen kuurojen yhteisöstä on ollut mukana. Kulttuuripäivät on ikärajaton tapahtuma. Kaikenikäiset kuurot, huonokuuloiset ja kuulevat ovat tervetulleita mukaan, sillä tapahtuma tulkataan myös puheelle.

Tule mukaan nauttimaan viittomakielisistä esityksistä, taiteesta, yhdessäolosta, keskusteluista, herkullisesta ruuasta, monipuolisesta toiminnasta ja kauniista Joensuusta viikonlopun ajan!

Seuraa meitä somessa

LIPUT MYYNNISSÄ JA ESITTELYPÖYDÄT VARATTAVISSA! Pi! Viittomakielinen EXPO 2020 -tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä verkon kautta, sekä yrittäjien ja tahojen…

TAMPERE KUTSUU TOUKOKUUSSA 2021! Kuurojen Liitto ry ja Tampereen viittomakieliset ry kutsuvat yli 55 vuotiaita viittomakielisiä esiintyjiä, taiteilijoita kuurojen…

Kuurojen Liiton kulttuurituotanto lähtee nyt kesälomalle ja on tavoitettavissa taas elokuun puolivälistä alkaen. Toivotamme kaikille hauskaa kesää, nauttikaa Suomen…