Kuurojen valtakunnalliset kulttuuripäivät 2020

Suomen suurin viittomakielinen kulttuuritapahtuma, kuurojen valtakunnalliset kulttuuripäivät valtaa Joensuun 5.-7.6.2020. Tapahtuma toteutetaan nyt 31. kerran, järjestäjinä ovat Kuurojen Liiton kulttuurituotanto yhdessä Pohjois-Karjalan kuurot ry:n kanssa.

Kulttuuripäiväuutisia


Taidekilpailuja kaikenikäisille viittomakielisille

Kuurojen yhdistykset, koulut, kuurot, huonokuuloiset ja kuulevat ensi- ja äidinkieleltään viittomakieliset voivat osallistua kulttuuripäiville kilpailijoina eri taidelajeissa, kuten lavaesitys-, kuvataide-, käsityö- ja valokuvaustaide-sarjoissa. Lisätietoa ilmoittautumisista eri kilpailusarjoihin löydät tältä tapahtumasivulta. Toivomme, että yhdistykset ja koulut kertovat tästä mahdollisuudesta jäsenilleen ja oppilailleen, jotta saamme monipuolisia ja elämyksellisiä kulttuuriesityksiä tapahtumaamme.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen, muistakaa merkitä ajankohta kalenteriinne nyt jo! Ilmoittautumiset kilpailuihin ja oheistapahtumiin käynnistyvät alkutalvella 2020.

Verkostoitumista ja ajankohtaisia aiheita

Kuurojen valtakunnalliset kulttuuripäivät ovat samalla järjestöjen ja erilaisten tahojen verkostoitumistapahtuma sekä ajankohtaisten aiheiden keskustelupaikka. Tapahtuma houkuttelee runsaasti kävijöitä ja monena vuonna jopa kolmannes Suomen kuurojen yhteisöstä on ollut mukana. Kulttuuripäivät on ikärajaton tapahtuma. Kaikenikäiset kuurot, huonokuuloiset ja kuulevat ovat tervetulleita mukaan, sillä tapahtuma tulkataan myös puheelle.

Tule mukaan nauttimaan viittomakielisistä esityksistä, taiteesta, yhdessäolosta, keskusteluista, herkullisesta ruuasta, monipuolisesta toiminnasta ja kauniista Joensuusta viikonlopun ajan!

Seuraa meitä somessa

Hauska tapahtuma hymyilytti HELsignin kävijöitä – katso tästä videokooste koko perheen suosimasta tapahtumasta! Käy myös antamassa palautteita tapahtumasta, jotta…

Viittomakielen kulttuuritapahtuma jo tämä viikonloppuna! Ilmainen ja hauska perhetapahtuma pidetään sunnuntaina klo 13-16, tutussa paikassa kulttuurikeskus Stoassa, Helsingissä. Sisältää…

6. HELSIGN JÄRJESTETÄÄN MAALISKUUSSA! Kuurojen Liitto, Humak ja Helsingin kulttuurikeskus järjestävät sunnuntaina 1. maaliskuuta 2020 perheiden viittomakielisen kulttuuritapahtuman, HELsignin,…