Kesto: 01:18
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Joensuun kulttuuripäivät siirtyvät vuoteen 2022

Koronavirusepidemian takia kulttuuripäivien järjestelytoimikunta, Pohjois-Karjalan Kuurot ry -yhdistyksen hallitus ja Kuurojen Liiton hallitus ovat yhdessä päättäneet siirtää kulttuuripäivät vuoteen 2022.

Myös lasten ja nuorten kulttisleiri 4.-7.6.2020 on peruutettu.

Päätös tehtiin varotoimenpiteenä koronavirusepidemian takia. Yhdistysten on myös näinä aikoina vaikeaa kokoontua harjoittelemaan esityksiä varten.

Tapahtuma siirretään vuodelle 2022, koska vuonna 2021 järjestetään seniorien kulttuuritapahtuma Tampereella. Kulttuuripäivien uusi ajankohta ilmoitetaan ensi vuonna.

Toivomme kaikilta ymmärrystä ja tukea tälle päätökselle. Mikäli sinulla on kysyttävää kulttuuripäivistä, olethan yhteydessä kulttuurituottajaan.

Syksyllä Kuurojen Liiton kulttuurituotanto järjestää viittomakielisen Pi!-expon. Siitä lisätietoja myöhemmin.