Kesto: 2:13:36
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli, Suomenruotsalainen viittomakieli

Viittomakielen päivän webinaarin tallenne ja palautekysely

Viittomakielen päivää juhlittiin webinaarin muodossa 12. helmikuuta.

Mikäli et silloin ehtinyt mukaan, voit katsoa tilaisuutta nyt myös oheisena tallenteena. Valitettavasti teknisestä ongelmasta johtuen tallenteesta puuttuu muutamasta kohdasta viittomakielen tulkkaus. Tallenne on katsottavissa 1.4. asti.

Juontajana toimi Janne Kankkonen, Kuurojen Liitto ry

• Seminaarin avaus. Toiminnanjohtaja Markku Jokinen, Kuurojen Liitto.
  • Viittomakieliasioiden neuvottelukunta ja viittomakielilain arviointi. Hallitussihteeri Maria Soininen, oikeusministeriö.
  • Viittomakielibarometri. Tutkija, dosentti Päivi Rainó, Humanistinen ammattikorkeakoulu.
  • Eduskunnan viittomakielten verkoston tervehdys. Kansanedustaja Esko Kiviranta.
  • Suomenruotsalaisen viittomakielen tutkimushanke. Toiminnanjohtaja Magdalena Kintopf-Huuhka, Finlandssvenska Teckenspråkiga rf.
  • Viitotut muistot –hanke. Hankkeen tutkijat Hisayo Katsui ja Maija Koivisto, Helsingin yliopisto.
  • Viittomakielitekopalkinto. Johtaja Kaisa Alanne, Kuurojen Liitto ry
  • Seminaarin päätös. Kaisa Alanne.

Tilaisuuden kielet ovat suomalainen viittomakieli, suomi, suomenruotsalainen viittomakieli ja ruotsi.

Vastaa myös palautekyselyymme!

Palautekyselyyn ovat tervetulleita vastamaan sekä webinaarin osallistujat että striimin tai tallenteen katsojat. Kyselylomakkeeseen pääset tästä tai oheisesta linkistä. Toivomme vastauksia 1.4. mennessä.

Kiitos osallistumisestasi!