Kesto: 02:08
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Seniorien kulttuuritapahtuma toteutuu verkossa

Seniorien kulttuuritapahtuma piti järjestää nyt keväällä Tampereella, mutta koska koronatilanne jatkuu edelleen, siirsimme seniorien kulttuuritapahtuman syksyyn. Syksyn seniorien kulttuuritapahtuma toteutetaan uudella tavalla: suorana verkkolähetyksenä!

Mitä? Missä? Kuinka? Lauantaina 4.9.2021 järjestämme täältä Valkean talon studiolta suoran lähetyksen. Kutsumme nyt teitä senioreita ideoimaan ja suunnittelemaan esitystänne suoraan lähetykseen, jotta koko Suomi voi nauttia kulttuuriesityksistänne.

Jos sinulla on esitys ja haluat esittää sen suorassa lähetyksessä, me maksamme sinulle matkakorvaukset ja päivärahan. Tule tänne Helsinkiin esiintymään, niin koko Suomi pääsee nauttimaan juuri sinun esityksestäsi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä esityksiin on 4.7.2021. Ilmoittaudu käyttämällä oheista ilmoittautumislomaketta.

Ja muut, eikö teillä ole esitystä mielessä, mutta haluatte katsoa suoraa lähetystä? Nyt kannattaa järjestää kuurojen yhdistyksellä tai muissa tiloissa yhteiset katselutilaisuudet. Varatkaa tila lauantaille 4.9., herkkuja ja hyvää seuraa ja nauttikaa suorasta lähetyksestä!

Kysymykset ja lisätiedot Kuurojen Liiton kulttuurituotannolta kulttuurituotanto@kuurojenliitto.fi.