Kesto: 00:37
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Kuurojen Videon kanavalla uusia ohjelmia

Kuurojen Videon kanavalle on lisätty uusia ohjelmia. Tervetuloa katsomaan!

Tulkille palautetta –mutta miten?

Tulkin ja asiakkaan yhteistyö on taitolaji. Aina tulkkaus ei mene ihan putkeen, eikä asiakas ole tyytyväinen. Voiko tulkille antaa palautetta? Entä jos tulkki loukkaantuu palautteesta? Humanistisen ammattikorkeakoulun tulkkikouluttaja Liisa Halkosaari ja tulkkifirma Viparo Oy:n toimitusjohtaja Markus Aro kertovat, mikä on paras tapa antaa tulkille palautetta.

Mitä kuuluu, Lauri Lehenkari?

Lauri Lehenkari on restaurointipuuseppä, jonka työhön kuuluu muun muassa vanhojen rakennusten ovien ja ikkunoiden entisöinti. Aino käy tutustumassa Laurin työhön ja samalla saamme tietää, miten restaurointipuusepäksi pääsee ja millaista työ on.

Bravuuri keittiössä – aprikoosipiirakka

Viittomakielinen kokki valmistaa Bravuuri keittiössä-ohjelmasarjassa maukasta kotiruokaa. Espoolainen Amel Mohsen näyttää bravuurinsa; miten valmistetaan teehetken seuraksi maistuva irakilainen aprikoosipiirakka äidin reseptin mukaan.

AP!, osa 1: kummitustarinoita

Kuurojen Videon uusi ohjelmasarja AP! esittelee erikoisia tarinoita. Ensimmäisessä osassa tutustumme Helsingin kummitustarinoihin juontaja Gavin Lilleyn kanssa. Tiesitkö, että Kansallisteatterissa on ainakin kuusi kummitusta? Entä missä on Ruiskumestarin talo ja mikä on sen kummituksen tarina?

Kuurojen Videon ohjelmat julkaistaan Viittomakielisessä kirjastossa Kuurojen Videon kanavalla. Katsominen edellyttää kotikunnasta saatua videon maksusitoumusta ja salasanaa.