Kesto: 00:41
Tekstitys: Ei tekstitystä
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Kuurojen Videon kanavalla uusia ohjelmia

Kuurojen Videon kanavalle on lisätty uusia ohjelmia. Tervetuloa katsomaan!

Sydänystävät
Afrikan Angolassa syntyneen Lucian ja suomalaisen Idan ystävyys alkoi jo peruskoulun ensimmäisellä luokalla. Nyt he ovat nuoria naisia ja Lucialla on pieni poika. Ohjelmassa Ida piirtää ystävysten muotokuvan ja kertoo, mikä ystävyydessä on tärkeää.

Bravuuri keittiössä – keikausriisi ja jauhelihapasteija
Viittomakielinen kokki valmistaa Bravuuri keittiössä-ohjelmasarjassa maukasta kotiruokaa. Espoolainen Amel Mohsen näyttää bravuurinsa, miten valmistetaan irakilainen maqluba eli keikausriisi ja lihapasteija.

Timo ja Alf kalareissulla 2. osa
Kalamiehet käyvät keväisin kalastamassa Kemiönsaarella. He kertovat harrastuksestaan ja näyttävät miten kala perataan, fileoidaan ja savustetaan.

Mitä kuuluu Gavin Lilley? 
Gavin Lilley on kansainvälisesti tunnettu stand up -koomikko, jonka tukikohta on Suomessa. Hän on esiintynyt myös kuulevien suosimalla Apollo Live Clubilla Helsingissä. Aino kyselee Gavinin kuulumisia kesäisen piknikin äärellä.

Kuurojen Videon ohjelmat julkaistaan Viittomakielisessä kirjastossa Kuurojen Videon kanavalla. Katsominen edellyttää kotikunnasta saatua videon maksusitoumusta ja salasanaa.